Æg i airfryer

Når det kommer til madlavning med en airfryer kan man ofte køre lidt i de samme ting. Kylling, pommesfritter, steak og lignende. Derfor er det sundt nogen gange at tænke lidt ud af boksen for at få mest muligt ud af sit produkt som muligt.
Dog kan det være svært nogen gange at få en god idé til hvad man skal eksperimentere med, og det er heller ikke sikkert, at alle har mulighed for det i sin travle hverdag. Derfor er vi super glade for, at være skønne samarbejdspartner Madsynet.dk har eksperimenteret for os.
Vi kender alle det med at man gerne vil have et lækkert æg om morgenen i weekenden, men det kan være svært med kogetider, eller at skallerne klækkes i vandet og man har æggevidde i hele gryden.
Dette kan undgås ved at lave det i din airfyrer i stedet. Det er en super let fremgangsmåde, som kan være med til at gøre din hverdag lettere.
Fremgangsmåde:
- Læg dine æg i kurven i ayrfryeren (der skal ikke vand i bunden)
- Kog æggende ved 160 grader*
- Blødkogt: 8 minutter
- Smilende: 10 minutter
- Hårdkogt: 12 minutter
* Tiderne er cirka tider, og det kan variere alt efter, hvilken airfryer du selv har.