Personlige Data

Personlige data

Personlige data (nogle gange omtalt som PII — personligt identificerbare oplysninger) er oplysninger, som i et vist omfang kan henføres til dig. Når du bruger vores hjemmeside og kundeportaler, eller kontakter os via telefon, e-mail eller besvarer et spørgeskema, indsamler og behandler vi en række data. Det er fx, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, køber et produkt, kontakter vores informationscenter, udfylder en webformular eller på anden måde bruger vores onlinetjenester.

Personlig data indsendt af dig via vores hjemmeside kan være dit navn, telefonnummer, nyhedsbrevsinteresser, emneområde eller e-mail. Hvis det er obligatorisk at afgive data for at fortsætte, vil dette være markeret med en * (stjerne).

Vi anmoder kun om oplysninger, der er relevante for din forespørgsel.

Brug af personlige data

Dansk Standard bruger de indsamlede personoplysninger til følgende formål:

  • Kunde support.
  • Administrative formål, herunder login til selvbetjeningsportaler, fakturering og servicemeddelelser.
  • Målrettet kommunikation, fx gennem nyhedsbreve, invitationer til tekniske seminarer, digital annoncering på sociale medier (primært, men ikke begrænset til Facebook og LinkedIn).
  • Markedsundersøgelser.
  • Personlig kontakt.
  • Markedsføring generelt.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine data mod utilsigtet eller ulovlig sletning, offentliggørelse, tab, ødelæggelse, uautoriseret videregivelse, misbrug eller enhver anden ulovlig behandling.

Formål

Vi bruger persondata til at håndtere din forespørgsel, gøre vores tjenester bedre og for at sikre kvalitet i vores produkter og tjenester samt i vores kontakt med dig.

Tilbageholdelsesperiode

Vi opbevarer personoplysninger, så længe det er relevant, for at vi kan behandle din anmodning, eller hvor indgivelse er påkrævet ved lov. Herefter vil dine personlige data blive slettet.